Willie Toys - Lovebird vibrator

Voor 23:30 besteld, donderdag in huis.

Neem de Willie Toys Lovebird vibrator overal mee naartoe! De Lovebird vibrator is een zeer krachtige bullet vibrator die niet in je nachtkastje mag ontbreken. De vibrator voelt heerlijk zacht en glad aan en is eenvoudig te bedienen met de knop aan de onderkant. 

  • Krachtige bullet vibrator
  • Laat je verassen door de 10 verschillende vibratiestanden
  • Gemaakt van extra zachte en gladde materialen
  • Makkelijk schoon te maken dankzij de spatwaterdichtheid

Hoe gebruik ik de Willie Toys Lovebird vibrator?

Om de vibrator aan te zetten dient het aan en uit knopje minimaal 5 seconden te worden ingedrukt. Om het artikel uit te krijgen dient het aan en uit knopje minimaal 5 seconden te worden ingedrukt. Druk kort op de knop om te verwisselen van vibratiestanden.

Hoe laad ik de Willie Toys Lovebird op?

Voor de eerste keer gebruik dient het artikel minimaal 4 uur te worden opgeladen. De meegeleverde USB-oplaadkabel kan worden bevestigd in een laptop/computer of aan de adapter van een mobiele telefoon. Het artikel opladen kan door het pinnetje van de oplader aan de onderzijde van het eitje te bevestigen. De ingang voor de oplader zit boven het aan en uit knopje. De eerste keer dient het gaatje iets ingeduwd te worden, wees dus niet bang dat het artikel beschadigd.

Hoe houd ik de Willie Toys Lovebird schoon?

Vanwege de spatwaterdichtheid is de Lovebird eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De Lovebird blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Willie Toys Lovebird met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!


BatterijenUSB oplader meegeleverd
KleurPaars
MateriaalABS
Lengte16.4cm
Diameter3.1cm
SpatwaterdichtJa
MultispeedJa
Lees Meer
(15)
29,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.