Willie Toys - Lioness vibrator

Nu besteld, maandag in huis.

De Willy Toys Lioness vibrator heef een puntige kop waarmee je eenvoudig je gevoeligste plekjes optimaal kunt stimuleren. De Lioness vibrator is door haar krachtige motor zeer intens en zorgt zodoende voor heerlijke stimulaties. Daarnaast beschikt deze toy over 10 verschillende vibratiefuncties. Met de meegeleverde USB-kabel laad je je speeltje gemakkelijk weer op als deze leeg is.

 

Willie Toys Lioness vibrator – handleiding

Voor de eerste keer gebruik dient het artikel minimaal 4 uur te worden opgeladen. De meegeleverde USB oplaadkabel kan worden bevestigd in een laptop/computer of aan de adapter van een mobiele telefoon. Het artikel opladen kan door het pinnetje van de oplader aan de onderzijde van het eitje te bevestigen. De ingang voor de oplader zit boven het aan en uit knopje. De eerste keer dient het gaatje iets ingeduwd te worden, wees dus niet bang dat het artikel beschadigt.

Om het artikel aan te zetten dient het aan en uit knopje minimaal 5 seconden te worden ingedrukt. Om het artikel uit te krijgen dient het aan en uit knopje minimaal 5 seconden te worden ingedrukt.

Wij adviseren de Linoness vibrator te gebruiken in combinatie met een beetje glijmiddel op waterbasis.


BatterijenUSB oplader meegeleverd
KleurRoze
MateriaalABS
Lengte112mm
Diameter27mm
SpatwaterdichtJa
MultispeedJa
Lees Meer
(5)
32,95 24,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.