Willie Toys - Firefly vibrator

Voor 23:30 besteld, donderdag in huis.

De Willie Toys Firefly vibrator heef een puntige kop waarmee je eenvoudig je gevoeligste plekjes optimaal te kunt stimuleren. De Firefly vibrator is door haar krachtige motor zeer intens en zorgt zodoende voor heerlijke stimulaties. Daarnaast beschikt deze toy over 10 verschillende vibratiefuncties. Met de meegeleverde USB-kabel laad je je speeltje gemakkelijk weer op als deze leeg is.

Willie Toys Firefly vibrator – handleiding

Voor de eerste keer gebruik dient het artikel minimaal 4 uur te worden opgeladen. De meegeleverde USB oplaadkabel kan worden bevestigt in een laptop/computer of aan de adapter van een mobiele telefoon. Het artikel opladen kan door het pinnetje van de oplader aan de onderzijde van het eitje te bevestigen. De ingang voor de oplader zit boven het aan en uit knopje. De eerste keer dient het gaatje iets ingeduwd te worden, wees dus niet bang dat het artikel beschadigd.

Om het artikel aan te zetten dient het aan en uit knopje minimaal 5 seconden te worden ingedrukt. Om het artikel uit te krijgen dient het aan en uit knopje minimaal 5 seconden te worden ingedrukt.

Wij adviseren de Firefly vibrator te gebruiken in combinatie met een beetje glijmiddel op waterbasis.

 


BatterijenUSB oplader meegeleverd
KleurRoze
MateriaalABS
Lengte13.9cm
Diameter2.8cm
SpatwaterdichtJa
MultispeedJa
Lees Meer
(4)
37,95 29,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.