Satisfyer tipvibrator Twirling Delight

Voor 23:30 besteld, woensdag in huis.

Of het nu je tepels, clitoris of andere erogene zones zijn - het smalle uiteinde van de Twirling Delight raakt altijd je hotspots met zijn circulerende vibraties. Het is ook een ideale reisgenoot dankzij de hygiënische dop. Geniet van heerlijke hoogtepunten - altijd en overal, zelfs onderweg!

De Satisfyer Twirling Delight biedt je preciesiestimulatie en intense vibraties, verpakt in een tijdloos, elegant design. Met zijn stevige vibrerende topje is hij niet alleen geweldig voor clitorisstimulatie of tepelstimulatie, maar ook voor het verwennen van elke andere erogene zone! Het beschermkapje is bijzonder praktisch, want hierdoor kan de Twirling Delight met zijn elegante design ook op reis hygiënisch en compact worden opgeborgen. De krachtige motor vibreert met 8 veelzijdige programma's, die elk met 5 intensiteiten kunnen worden gecombineerd voor een totaal van 40 vibratiecombinaties! De programma's kunnen gemakkelijk worden bediend via het intuïtieve bedieningspaneel. De Satisfyer Twirling Delight is vooral geweldig voor beginners dankzij het smalle uiteinde en het gebruiksgemak.

Het oppervlak van de Twirling Delight is gemaakt van lichaamsvriendelijke silicone, waardoor het niet alleen bijzonder zacht op de huid aanvoelt, maar ook zeer hygiënisch is. Hij is ook waterdicht (IPX7), dus hij kan mee in vochtige ruimtes zoals de badkuip of de douche. De vibrator kan gemakkelijk worden schoongemaakt met warm water en milde zeep. Mocht de energie van je minivibrator op raken, dan kun je de geïntegreerde batterijen opladen met de bijgeleverde USB-oplaadkabel.


Batterijennee
Kleurroze, paars, wit
Materiaalsilicone, abs
Lengte16,8 cm
Diameter3,0 cm
Gewicht64,6 gram
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Lees Meer
48,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.