Lelo Lily 2

Voor 23:30 besteld, woensdag in huis.

De Lelo Lily 2 is een compacte en enorm zachte vibrator die is gemaakt voor externe stimulatie. Met de 8 verschillende vibratiepatronen worden gevoelige plekjes als de clitoris en tepels enorm fijn gestimuleerd. Geniet samen met je partner van de vibrator, of gewoon lekker alleen.   

  • Gemaakt voor de ultieme clitorisstimulatie
  • Geniet samen of alleen van de 8 vibratiepatronen
  • Krachtige oplaadbare motor met accu die tot wel 4 uur lang door kan gaan
  • Vanwege de waterdichtheid is de toy overal te gebruiken en eenvoudig schoon te houden

Hoe gebruik ik de Lelo Lily 2?

De compacte vibrator kan op verschillende manieren worden gebruikt. Dankzij het kleine en zachte design is de vibrator in staat om jouw gevoeligste plekjes optimaal te stimuleren. De vibrator is enorm fijn om als vrouw alleen te gebruiken, maar ook samen met een partner zal de toy niet misstaan.

Druk op de rechter knop om de vibrator aan te zetten. Hierna gebruik je deze knop om de vibratie harder te zetten. Met de linker knop zet je deze vibraties weer zachter, houdt deze knop ingedrukt om de vibrator uit te zetten. Mocht je de vibrator willen meenemen, dan is er een vergrendel modus. Druk allebei de knopjes voor 5 seconden in om deze de activeren of weer uit te zetten. Hierdoor zal de toy niet zomaar aangaan onderweg.

De Lelo Lily 2 is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Hoe laad ik de Lelo Lily 2 op?

De Lily 2 is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-oplader. Het gat voor de oplader zit onderaan de vibrator. 

Hoe houd ik de Lelo Lily 2 schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Lelo Lily 2 eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen het satijnen opbergzakje, deze vind je in de verpakking van de toy. De Lelo Lily 2 blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Lelo Lily 2 met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!


BatterijenUSB-oplaadbaar (meegeleverd)
MateriaalABS
Lengte7,5 cm
Diameter3,6 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Lees Meer
(1)
139,- 117,50 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.