Durex Orgasmic (12st) + Durex Play Warming Pakket

Op werkdagen voor 20 uur besteld, morgen in huis!

Bestel nu dit pakket met de Durex Orgasmic condooms (12st) en Durex Play Warming, en ontvang extra korting!

Tegelijkertijd klaarkomen, het is iets wat veel stelletjes proberen. Het kan echter lastig zijn om samen tot een hoogtepunt te komen. In de regel komen mannen namelijk sneller tot een orgasme dan vrouwen. Daarom zijn er nu Durex Orgasmic Condooms. De binnenkant van deze condooms bevat een orgasme vertragende gel, zodat het orgasme van de man wordt uitgesteld. De buitenkant is voorzien van een unieke ribbel- & noppenstructuur, waardoor de vrouw extra gestimuleerd wordt tijdens het vrijen. Zo komt zij een beetje eerder en hij een beetje later. 

Durex Orgasmic Condooms zijn gemaakt van natuurlijk latex en bevatten glijmiddel op siliconenbasis. Verder hebben deze transparante condooms een standaarddikte en een anatomische pasvorm.
Je kunt Orgasmic Condooms gebruiken voor zowel vaginale als anale seks. In het geval van anaal contact wordt het aanbevolen hierbij extra glijmiddel te gebruiken.
Durex Orgasmic Condooms worden ook wel Durex Mutual Climax Condooms genoemd. Dit kan op de verpakking staan.
Nominale breedte: 56 mm
Inhoud: 12 condooms
Let op: dit product wordt uit de verpakking gehaald en per envelop verzonden om verzendkosten te besparen!


Warm en sfeerverhogend, dat is Durex Play Warming Glijmiddel. Laat je partner blozen door het verwarmende effect van dit zoete, reukvrije glijmiddel. Het zorgt voor extra gevoeligheid rondom de intieme delen. Haal Durex Play Warming in huis en je beleeft de heetste vrijpartijen! 
Durex Play Warming Glijmiddel is een glijmiddel op waterbasis en is daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Het is niet vet of kleverig en laat dus geen vlekken achter in je kleding of beddengoed. 
Durex Play Warming Glijmiddel is geschikt voor zowel vaginale als anale seks. 
Dit product zit in een pompflacon (50ml).

Niet voorradig

Anderen bekeken ook: