Belou Flutter Effect Vinger Vibrator

Voor 23:30 besteld, woensdag in huis.

De Belou Flutter Effect Vinger Vibrator is een meesterlijke vingervibrator voor spot-on en uitgebreide stimulatie! Deze vingervibrator is een echt multitalent omdat hij alle gevoelige plekjes direct kan stimuleren en dat op twee verschillende manieren. De punt, die bestaat uit 4 bloembladen, zorgt voor heerlijke stimluatie door precieze stimulatie.

Het grotere uibollende deel aan de onderkant van de vingervibrator verspreidt krachtige trillingen dankzij het grote oppverlak. Dat betekent dat je de Belou Flutter Effect Vinger Vibrator op verschillende manieren kunt gebruiken. Hierbij heeft de Belou Flutter Effect Vinger Vibrator 7 verschillende vibratiestanden die eenvoudig te bedienen zijn met een drukknop. 

De Belou Flutter Effect Vinger Vibrator is uiteraard eenvoudig te gebruiken door deze om je vinger te doen met de bijbehorende ring. De vibrator is voorzien van een handig reisslot en is bovendien waterdicht. Daarbij is de Belou Flutter Effect Vinger Vibrator oplaadbaar met behulp van een meegeleverde USB oplader. Wij adviseren de Belou Flutter Effect Vinger Vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.


BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurZwart
MateriaalSiliconen / PU / ABS
Lengte9,2 cm
Diameter3,8 cm
WaterdichtJa
MultispeedJa
Lees Meer
59,99 49,50 incl. 21% BTW

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.