Review: Nori Massagegel 2in1


De Nori Massagegel 2in1 is ideaal voor een intieme massage die wel eens tot meer zou kunnen leiden. De 2 in 1 massage producten kunnen gebruikt worden voor massages en intense vrijpartijen. Doordat de Nori massagegel gemaakt is van zeewier, is dit product op waterbasis maar heeft het wel hetzelfde glibberige effect heeft als een massagegel op basis van siliconen. Nori beweert een unieke en glibberige ervaring. Condooms.com test deze massagegel uit.


Nori Massagegel 2in1:

 • Prijs: 7/10
  De prijs van de 2 in 1 massagegel van Nori ligt rond de €17. Dit is een paar euro meer dan bijvoorbeeld de Durex 2in1 massegegel.
 • Het verkooppraatje: 7/10
  ‘De ultieme sensuele, glibberige en gladde ervaring. Verzorgend en hydraterend voor de huid.’ De glibberige gel is perfect voor een intieme massage en blijft lang glad zodat je na de massage ook soepel kunt glijden met je partner. Het zorgt voor een zijdezachte huid. Verder is het niet veel anders dan de overige massagegels. Wel is de massagegel van Nori geur- en smaakloos, wat zowel een voordeel als nadeel kan zijn. Onze tip is om eventueel een geurkaarsje aan te steken voor een romantische sfeer.
 • Gebruiksgemak: 7/10
  De massagegel van Nori komt in een handig flesje waardoor het gemakkelijk te doseren is (inhoud: 150 ml). Het voordeel aan dit glijmiddel is dat het op waterbasis is. Je kunt het gemakkelijk weer uit je lakens of kleding wassen. De massagegel is veilig noriin combinatie met condooms te gebruiken.
 • Kwaliteit: 8/10
  De gel is van goede kwaliteit. Het maakt het masseren en glijden soepeler en voelt fijn aan op de huid. De gel bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is grondig getest. De gel van Nori voldoet heeft een CE-keurmerk en voldoet aan de Europese kwaliteitseisen.
 • Design: 7/10
  Nori massagegel komt heel gebruiksvriendelijk in een doseerflacon. Op de flacon is zeewier afgebeeld. Zo sluit de verpakking aan op de ingrediënten van de massagegel aangezien het is gemaakt op basis van zeewier.

Algemene score: 7/10
Over het algemeen is dit een goed product maar het springt niet boven de andere producten uit. De gel is iets glibberiger dan de meeste 2 in 1 massagegels en het voelt fijn aan de op huid. Het is zeker aan te raden om een keer te proberen maar de massagegels van bijvoorbeeld Durex of Safe zijn prima en kosten minder.