Slechte openingszinnen


bar-463476_640Mannen, het is gelukkig weer vrijdag! Als je dit weekend in de kroeg te vinden bent en je ziet een leuke meid, spreek haar dan vooral aan. Maar probeer slechte openingszinnen te vermijden. De kans is dan namelijk groot dat je haar de rest van de avond niet meer ziet. En met een slechte openingszin bedoelen we niet het eeuwenoude ‘Kom je hier vaker?’. Deze zou soms nog wel eens kunnen werken. Maar er zijn genoeg zinnen die een vrouw liever niet hoort omdat ze gewoonweg te slecht of té grof zijn. Wij hebben een kleine selectie slechte openingszinnen – van best wel grof tot ongelooflijk sullig, voor jou op een rij gezet.

 

 1. Geloof je in liefde op het eerste gezicht of moet ik nog een keer voorbij lopen?
 2. * Gooi ijs op de grond * “Zo, nu is het ijs tussen ons gebroken.”
 3. Ik heb geen openingszin, maar jij hebt de opening en ik zin.
 4. Deed het pijn toen je uit de hemel kwam vallen?
 5. Als ik nou voor jou kook, ben jij dan mijn toetje?
 6. Ik ben mijn telefoonnummer kwijt. Mag ik die van jou?
 7. Wat ben jij, een schreeuwster of een kreunster?
 8. * Kijk naar het label in haar kleren * “Dacht ik al, made in heaven.”
 9. Wat ben ik blij dat ik een zwemdiploma heb anders was ik verdronken in die mooie ogen van je.
 10. Die kleding zou geweldig staan op een hoopje naast mijn bed.
 11. Ben je nog niet moe? Je rent de hele dag al rondjes in mijn hoofd!
 12. Hoe heb je je eitje het liefst: gekookt, gebakken of bevrucht?
 13. Je hand ziet er zwaar uit. Zal ik hem voor je vasthouden?
 14. Als je mij denkt te kunnen versieren, heb je het goed.
 15. Heb je last van muizen in je buik? Niet? Dan heb je een goede poes.

 

Natuurlijk zijn er nog honderden te vinden of te bedenken. Het leuke aan slechte openingszinnen is dat hoe fout ze ook zijn, er een aantal soms toch werken. De vraag is, ligt het dan aan de zin zelf, de manier waarop de zin gebracht wordt of toch voornamelijk aan degene die het zegt. Dit zul je zelf moeten uitzoeken! En als je geen slechte openingszin wilt gebruiken en zelf niets kunt bedenken, stel jezelf gewoon voor. Dan heb je in ieder geval de moed verzameld om haar aan te spreken. Dit zullen de meeste dames zeker waarderen. Heb jij nog een (leuke) slechte openingszin die zeker in het bovenstaande rijtje past? Laat deze achter in een reactie!

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *