Review: Fifty Shades of Grey Ben Wa Balls


Fifty-Shades-of-Grey-Ben-WaHij legt een hand op mijn billen en streelt ze zachtjes met de volle hand. Mijn ogen zijn open, ik kan zijn benen zien tussen de mijne door, niets anders. Zodra hij mijn broekje opzijschuift en een vinger zachtjes in mij beweegt, knijp ik mijn ogen stijf dicht. Mijn lichaam staat onder hoogspanning door de mix van verwachting en opwinding. Dan trekt hij zijn vinger terug en brengt hij langzaam, één voor één, de verrukkelijke balletjes bij me in. O hemel. Ze zijn warm, opgewarmd door onze monden. Het is een apart gevoel.

Dit fragment komt natuurlijk uit de boekenreeks ‘Vijftig Tinten Grijs’. In dit stuk worden er seksballetjes bij het hoofdpersonage (vaginaal) ingebracht. Deze balletjes staan erom bekend dat ze de bekkenbodemspieren trainen. Zo verbetert de doorbloeding van de vagina en kun je een intenser orgasme krijgen. Maar alleen het dragen van deze love balls kan al opwindend zijn. Nu de film over de boekenreeks bijna in de bioscoop komt, zullen we verschillende producten uit de 50 Shades of Grey collectie beoordelen, waaronder de Ben Wa Balls. Hoe is het om deze balletjes te dragen?


Fifty Shades of Grey – Ben Wa Balls

 • Prijs: 8/10
  De prijs van dit speeltje ligt rond de €25. Dit is een redelijke prijs voor het product dat je krijgt. De Ben Wa balls uit de 50 Shades of Grey collectie zijn gemaakt van siliconen van goede kwaliteit. Er zijn goedkopere loveballs te vinden maar deze zijn gemaakt van een ander materiaal.
 • Het verkooppraatje: 8/10
  ‘Breng je lichaam genot en in vorm tegelijkertijd, deze officiële Fifty Shades of Grey ballen kronkelen en schudden in je.’ Tijdens het gebruik van het speeltje kun je merken dat je de bekkenbodemspieren aan het trainen bent. Daarnaast voel je inderdaad extra stimulatie van de rollende balletjes bij iedere beweging die je maakt.
 • Gebruiksgemak: 8/10
  Het speeltje is – met glijmiddel – gemakkelijk in te brengen. Het is eerst even wennen en je zet automatisch meer druk op je bekken. Maar na een paar minuten ben je eraan gewend en wordt het zelfs plezierig om de balletjes te dragen. Door het koordje is het speeltje ook weer gemakkelijk te verwijderen. De balletjes geven je extra stimulatie bij het maken van bewegingen.
 • Betrouwbaarheid/Kwaliteit: 8/10
  Het siliconen materiaal van het speeltje voelt fijn aan. De Ben Wa Balls voldoen aan de Europese veiligheidseisen en het product lijkt van goede kwaliteit te zijn.
 • Design: 9/10
  De 50 Shades of Grey speeltjes hebben allemaal een smaakvol design – zo ook de Ben Wa balls. Het hoogwaardige siliconen materiaal geeft de loveballs een chique uiterlijk. Plus het speeltje wordt geleverd met een satijnen opbergzakje.


Algemene score: 8/10
Er zijn goedkopere loveballs te vinden maar dit speeltje is dan ook gemaakt van hoogwaardig siliconen. De andere speeltjes die gemaakt zijn van vergelijkbaar kwaliteit liggen in dezelfde prijsklasse. Het speeltje traint de bekkenbodemspieren en geeft je tegelijkertijd extra stimulatie bij het maken van bewegingen. De 50 Shades of Grey Ben Wa Balls zijn voor beginners zeker een aanrader! Ben je al wat ervaren met loveballs? Probeer dan eens de Fifty Shades of Grey Kegel Balls Set.