Doggy Style: maak het nog opwindender


6bd5d5fe3e024b550f8b7fa23c32afb29d46a1Doggy style: een standje dat voor de meeste vrouwen ultiem genot brengt. Dit komt doordat je sekspartner je in deze positie het diepst kan penetreren en ook gemakkelijker de G-spot kan stimuleren. Ben je zoek naar nieuwe standjes om uit te proberen of ben je al fan van dit standje en wil je het nóg lekkerder maken? Lees hieronder hoe je doggy style net even anders doet dan normaal.

Verticaal
De klassieke positie van het doggy style standje: voorover gebogen op je handen en knieën. Deze houding kan na een tijdje echter pijn gaan doen. Een oplossing is om van je knieën te komen en gewoon te gaan staan. Leun bijvoorbeeld lichtjes tegen een muur aan zodat je nog steeds gebogen staat en je partner gemakkelijk bij jouw gevoelige plekjes kan.

Gebruik je meubels
Je hebt dus geen bed nodig om heerlijk verwend te worden door je partner. Door tegen een muur te leunen kun je dit standje overal in huis uitproberen. Jullie kunnen van elkaar genieten in de douche, woonkamer of keuken – en je kunt gewoon je meubels gebruiken. Buig je eens over een tafel, bureau of de wasmachine – die aanstaat voor wat extra stimulatie.

Kussens gebruiken
Blijf je liever in de buurt van je bed? Een andere manier om pijn in de knieën, rug of nek tegen te gaan is door kussens te gebruiken. Plaats de kussens zo dat je er op kunt steunen om het standje een stukje comfortabeler te maken. Je kunt ook plat op bed gaan liggen en de kussens onder je heupen plaatsen. Zo kom je achterste iets naar boven en is het een goede hoek voor hem om je te penetreren.

Help een handje mee
Als je niet op handen en knieën zit, heb jij je handen vrij om je partner te helpen jou tot een orgasme te laten komen. Terwijl hij bezig is, kun jij je clitoris stimuleren met je vingers of een vibrator. Zo kunnen jullie samen tot een intens hoogtepunt komen!

Pak de controle terug
Als jij op je handen en knieën zit, heeft je partner de volledige controle over jou. Neem de controle terug door je rug minder of juist meer te krommen. Hoe minder gebogen je staat, hoe minder diep hij kan gaan. Of je kunt zijn heupen vastpakken om het ritme mee te bepalen. Op deze manier neem jij de touwtjes (weer) in handen.

Betrek alle delen van je lichaam
Het nadeel aan doggy style is dat je met je rug naar je partner staat, wat het moeilijk maakt om je partner te zoenen. Als je iets meer contact wilt tijdens dit standje, kun je een iets romantischer positie aannemen zoals zij-aan-zij of lepeltje-lepeltje. Maar je kunt ook de handen van je partner plaatsen waar jij wilt. Leg zijn handen op je heupen, borsten of clitoris en door je handen op die van hem te laten rusten, kun je hem precies leiden in hoe hij jou het meest opwindt.

Laat je gaan
Hoewel de positie van het standje net als nadeel werd gezien, kan het ook een voordeel zijn dat je tijdens dit standje met je rug naar je partner staat. Veel vrouwen voelen zich dan zekerder en vrijer. In deze positie kun je je helemaal laten gaan. Kreun, gooi met je haar of trek de stoute schoenen aan en doe het voor een spiegel zodat jullie elkaar in de ogen kunnen kijken. Tip: draag een rok of jurk voor een spannend vluggertje. Je hoeft alleen je ondergoed – als je dat al draagt – iets opzij te duwen voor een opwindende ervaring.