Review: Blue Diamond Condooms


Blue Diamond condoomsDe Blue Diamond condooms staan bekend als Viagra condooms. Na het merk een paar keer gegoogled te hebben, blijkt dit een onjuiste benaming aangezien de condooms niet bruikbaar zijn bij een erectiestoornis. De condooms van dit merk bevatten een speciale gel: Zanifil gel. Deze gel staat erom bekend te zorgen voor een betere doorbloeding. Hierdoor krijgt de man een stevigere erectie voor een beter en intenser seksleven. Maar is dit echt zo? Wij probeerden de condooms uit.


Blue Diamond condooms:

 • Prijs: 6/10
  De condooms kosten ongeveer €1,50 per stuk. Dit is toch wel een stuk duurder dan de meeste andere merken.
 • Het verkooppraatje: 9/10
  ‘Deze condooms geven een hardere en stevigere erectie voor intens bevredigende seksuele ervaring.’ Deze condooms zorgen inderdaad voor een hardere erectie, waar we meer en vooral langer plezier van hadden. De seks gaf een intenser gevoel. Hier moet wel bij gezegd worden dat er niet te veel van verwacht moet worden. Het condoom is geen wondermiddel maar een leuke manier om je seksleven een boost te geven.
 • Gebruiksgemak: 8/10
  Je gebruikt het condoom op dezelfde manier als normale condooms. Rol het condoom af over de lengte van de penis terwijl je het tuitje dicht knijpt. Het enige verschil is dat wanneer je het condoom hebt afgerold, je de gel in het tuitje in de eikel moet masseren. Zo wordt de gel werkzaam. Dit duurt ongeveer 15 seconden en vonden wij geen hinderlijke onderbreking.
 • Betrouwbaarheid/Kwaliteit: 9/10
  Het condoom is gemaakt van latex en voldoet aan alle Europese kwaliteitsstandaarden. Dit voorbehoedsmiddel is CE gecertificeerd en wordt elektronisch getest. Bij een juist gebruik van het condoom nemen we aan dat deze betrouwbaar is en bescherming biedt tegen soa’s en ongewenste zwangerschap – net zoals alle condooms.
 • Design: 7/10
  Het zijn standaard condooms in een gouden hoesje. Deze zitten in een strak ontworpen verpakking met een blauwe diamant op de voorkant. Pluspunt is dat alle nodige informatie op – en in – deze verpakking staat. Dit geldt ook voor de extra waarschuwingen.


Algemene score: 8/10
Het verkooppraatje klopt inderdaad. De gel zorgde voor een hardere erectie waardoor de seks fijner en intenser was. Het nadeel van deze condooms is dat ze een stuk duurder zijn en dat het wordt aangeraden om dit condoom maar één keer per dag te gebruiken vanwege de werkzame gel. De Blue Diamond condooms kun je eenvoudig online aanschaffen bij verschillende webshops.

 

Let op: Blue Diamond heeft verschillende waarschuwingen opgenomen voor het gebruik van de condooms. Wij vinden het raadzaam deze waarschuwingen in acht te nemen.
Gebruik de condooms niet:

 • In combinatie met medicijnen tegen een lage bloeddruk, erectiestoornis, migraine, hoofdpijn of glaucoom.
 • In combinatie met medicijnen tegen bloedarmoede.
 • Wanneer het condoom in contact kan komen met een ontstoken of beschadigde huid.
 • Wanneer jij of je partner zwanger is of borstvoeding geeft.